„Kaspersky Lab“ toliau lenkia konkurentus trijų geriausių interneto saugumą užtikrinančius sprendimus siūlančių įmonių sąraše TOP3, užimdama aukščiausią vietą ketvirtus metus iš eilės nepriklausomuose visus metus vykstančiuose testavimuose. Šis pastovumas ir sprendimų kokybė įrodo, kad „Kaspersky Lab“ neabejotinai siūlo geriausią prieinamą kibernetinę apsauga. Dar svarbiau yra tai, kad „Kaspersky Lab“ produktai kasmet pakyla vis aukščiau, užtikrindami įmonės lyderės poziciją rinkoje.

TOP3 „Kaspersky Lab“ gautas įvertinimas yra įprastas metinis pardavėjų rezultatų vertinimas, atliekamas IT saugumo sektoriaus nepriklausomuose testavimuose. Privatiems vartotojams ir įmonėms skirti produktai, kurie buvo pateikti nepriklausomiems bandymams, ištisus metus buvo lyginami TOP3 sąrašuose, o pardavėjai reitinguojami pagal jų siūlomą apsaugą nuo žinomų, nežinomų ir tobulėjančių grėsmių. Kaip rodo pavadinimas, TOP3 sąrašas pripažįsta trijų geriausių bendrovių reitingą su geriausiu rezultatu visus metus. Kiekvienas pardavėjas gauna vieną iš trijų prizinių vietų pagal nepriklausomo testavimo rezultatus, priklausomai nuo skaičiaus testavimų, kuriuose jis dalyvavo.

Testavimo procesas yra tikslus, tik skaidrūs ir aiškūs testavimai įtraukiami į bendrą kiekvieno pardavėjo reitingą. „AV-Test“, „AV-Comparatives“ ir laboratorijų „SELabs“ ir „VirusBulletin“ testavimai dominuoja dešimtuke. Visi laboratorijų testavimai pripažįstami dėl jų skaidrumo, išlaikomų stiprių pozicijų, patikimumo ir galimybės jais remtis.

2016 m. „Kaspersky Lab“ sudalyvavo 78 individualiuose testavimuose, kurie leidžia analizuoti jos produktų gebėjimą apsaugoti vartotojus nuo virusų, eksploitų, finansinių kenkėjiškų programų, bankomatams skirtų virusų, sukčiavimo ir t. t. Bendrovės produktai pateko į trejetuką, atlaikę 70 tokių bandymų. Dar svarbu paminėti, kad bendrovė gavo pirmąją vietą 55 bandymuose, 35 daugiau nei jos artimiausias konkurentas. „Kaspersky Lab“ ne tik pasiekia geriausių rezultatų pramonėje, bet ir smarkiai išsiskiria iš konkurentų, užtikrindama savo poziciją lentelės viršuje jau ketvirtus metus iš eilės.

„Kai 2017 m. įžengėme į savo 20-uosius pasaulinio kibernetinio saugumo paslaugų ir produktų tiekėjo metus, pozicija pirmoje vietoje pagal TOP3 sąrašą toliau patvirtina mūsų sprendimų jėgą ir galią. Mes taip pat įgyvendiname savo įsipareigojimą aptarnauti įvairius klientus – nuo namų apsaugos programinės įrangos naudotojų iki tarptautinių prekių ženklų, siūlydami patikimą, išbandytą ir saugią kibernetinio saugumo apsaugą. Mūsų unikalus požiūris sprendžiant esamas ir būsimas grėsmes reiškia, kad mūsų produktai ir toliau užtikrins visapusę apsaugą. Taikydami žmogaus intelektą ir technologiją sujungiantį metodą, kurį vadiname „HuMachine“, mūsų produktai apsaugo klientus visose jų skaitmeninio gyvenimo srityse“, – sako Timuras Bijachuevas (Timur Biyachuev), „Kaspersky Lab“ antikenkėjiškų turimų centro direktorius.

Išsamiai sužinoti apie metodologiją ir testavimo procesą bei pamatyti visą TOP3 reitinge dalyvavusių bendrovių sąrašą galite čia: http://media.kaspersky.com/en/TOP3_2016.pdf.

 

Apie „Kaspersky Lab“

„Kaspersky Lab“ – pasaulinė kibernetinio saugumo bendrovė, įkurta 1997 m. Bendrovės sukauptos žinios apie grėsmes ir saugumą nuolat paverčiamos saugumo sprendimais ir paslaugomis, siekiant apsaugoti viso pasaulio ypatingos svarbos verslo infrastruktūras, vyriausybes ir naudotojus. Didelį bendrovės saugumo portfelį sudaro pirmaujanti „Endpoint Security“ klasės apsaugos sistema ir daugybė specializuotų apsaugos sprendimų bei paslaugų, skirtų kovoti su sudėtingomis skaitmeninėmis grėsmėmis. Daugiau nei 400 mln. naudotojų ir 270 tūkst. verslo klientų apsaugomi „Kaspersky Lab“ technologijų.